15 лютого 2019 року HELP «Вступ до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод» для учасників тренінгу що відбувся у м. Харків 25 жовтня 2018 року.

15 лютого 2019 року HELP «Вступ до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод» для учасників тренінгу що відбувся у  м. Харків 25 жовтня 2018 року.

Національною асоціацією адвокатів України 15 лютого 2019 року з 16.00 до 18.00 у м. Харків буде проведено фінальну сесію за спільним тренінгом Національної асоціації адвокатів України та Ради Європи за провідним освітнім курсом Європейської програми навчання представників юридичних професій у сфері прав людини HELP «Вступ до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод» для учасників тренінгу що відбувся у м. Харків 25 жовтня 2018 року.


В рамках фінальної сесії 15 лютого 2019 року буде проведено закріплення навичок роботи із дистанційним курсом та підведено підсумки щодо заочного самостійного навчання учасників, презентовано нові курси програми HELP, запропоновані до навчання. Додатково обговорюватиметься тема «Захист прав людини від поганого поводження за практикою Європейського суду з прав людини».
Всім учасникам першого очного тренінгу буде видано сертифікат підвищення кваліфікації Національної асоціації адвокатів України. Учасники які успішно пройшли навчання згідно вказаного дистанційного курсу отримають сертифікат Ради Європи відповідно до результатів проходження навчання.


До участі запрошуються всі учасники, які проходять навчання за дистанційним курсом програми HELP та були присутні на першому очному тренінгу у м. Харків який відбувся 25 жовтня 2018 року.
Місце проведення заходу: м. Харків, вул. Мироносицька, 63А

1915